The wisest one word sentence: breathe

Hoe simpel kan het zijn? Je adem is er altijd, we zien het meestal als iets volkomen vanzelfsprekends. Hoewel de eerste ademteug ons letterlijk het leven geeft zijn we ons vaak heel weinig bewust van de scheppende kracht van de adem. Leer de kracht van je adem kennen en ontdek de ruimte, de rust en de vrijheid die je jezelf hiermee geeft.

Elke onderdeel van je adem is als een knop op een bedieningspaneel. 

Inademing, uitademing, door je neus, door je mond, je lippen, je linker- en je rechterneusgat, ritmisch, verbonden, ingehouden, je diafragma, je ribben, je borst, je schouders, je onderbuik, geforceerd, zuchten, snel, langzaam, tsss, pfff, geluidloos en ga zo maar door. 

Allemaal hebben ze een functie én een effect. Als je de tijd en ruimte neemt om te observeren hoe deze knoppen en schuifjes op het paneel werken en wat er in jouw systeem gebeurt wanneer je ze bewust inzet, zul je de sleutel vinden tot jouw lijf en je binnenwereld. Je beïnvloedt zo op een uiterst effectieve manier je autonome zenuwstelsel, je hartslag, je slaap en je spijsvertering. Je schakelt bewust tussen de fight or flight en rest and digest modus van je systeem. Je wordt niet meer geleefd door je gedachten en je emoties, maar je bent in staat weer de plek achter het stuur terug te gaan nemen. 

Ademoefeningen transformeren je.

Nikki van der Velden van The Breathwork Movement is onlangs te gast geweest en heeft er een prachtig artikel over geschreven. (Let op: spoilers, als je nog niet het programma wil weten)

Trainers

Anne heeft een achtergrond in psychologie en de (geestelijke) gezondheidszorg en is opgeleid als coach en trainer in ademwerk, mindfulness en Acceptance & Commitment Therapy (polariscoaching.nl)

Jacomijn heeft een achtergrond in management, bestuurlijke en advies functies en is opgeleid als coach en trainer in ademwerk en systemisch en verhalend coachen (breathinbusiness.nl)

Wil je een dag gevuld met:

 

  • een uitgebreide kennismaking met de kracht van ademwerk
  • een mooie verdieping van je ademwerk beoefening
  • in- én ontspanning
  • gevarieerde ademtechnieken
  • volop ruimte voor individuele processen & delen
  • aandacht/veiligheid/holding space van elkaar en de ervaren trainers
  • contact met hoofd, hart én lijf

Maximaal 12 deelnemers, in een prachtige omgeving met cacao, koffie, thee, fruit en een lekkere lunch. 

(de groepsgrootte bepaalt of er 1 of 2 trainers zijn)

Lokatie: Het Jagershuis, Landgoed Bleijendijk in Vught

Reserveer direct je plek voor een Adem Dag bij ons.

Het programma start vanaf 09.30 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur. 

Investering: € 150,- incl. BTW

Ademwerk kan intensief zijn. Lees voordat je boekt nog even de medische aandachtspunten door. Neem bij twijfel contact met ons op via anne@polariscoaching.nl of info@breathinbusiness.nl

Data: