Sunday Sessions

Online live ademsessies

We worden zo vaak geleefd door de omstandigheden. En vaak realiseren we ons niet dat we dat als chronische stress meedragen.

Het zet zich vast in je lichaam. Diep weggestopt op plaatsen, waarvan je hoopt dat het niet meer boven komt.

Maar dat doet het wel.

Op de meest ongelegen momenten. Op manieren waar je niet blij van wordt. Omdat het jou afhoudt van ontspanning en voldoening in je leven. Omdat het je je nachtrust kost. Omdat het een schaduw legt over je gezondheid, je levenslust en je gevoel van geluk. Misschien zelfs wel een veel te grote schaduw.

Wat als ik je vertel dat je die negatieve stress met ademen kunt opruimen?
En het effect ervan ervaar je al in de eerste sessie. 

Onmiskenbaar.

Want jouw ademhaling is de directe verbinding die jouw autonome zenuwstelsel kan beïnvloeden.

De effecten van de Sunday Session:Sunday Session: een bijzondere ervaring

Elke maand is er op een zondag een Sunday Session van19.30 tot 21.00 uur. Elke ademsessie heeft een thema. Je gaat ervaren dat een sessie veel los kan maken. Maar jij zit aan het stuur. Jij bepaalt zelf hoe diep je wilt gaan. 

Daardoor zijn de Sunday Sessions geschikt voor mensen met weinig én met veel ervaring. Naarmate je vaker meedoet, zul je steeds makkelijker in de flow van adem en ontspanning komen. Je gaat langere tijd een verbonden ademhaling doen, begeleid door muziek. Daarna vindt een omslag plaats en komt er ruimte voor diepe ontspanning. 

Voor vrijwel iedereen is het een bijzondere ervaring. Je kunt veel fysieke spanning loslaten en een ongekende ontspanning ervaren. De sessie kan daarnaast ook veel in beweging brengen op emotioneel en zelfs op spiritueel niveau.

€ 19,- incl. btw

Online ademsessie vanuit je eigen comfortabele woonkamer


1,5 uur online & live via Zoom

Ervaar diepe ontspanning en rust in je hoofd

Krijg direct meer energie en focus

Kom tot nieuwe inzichten

Ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen achteraf

Belangrijk

In de bevestigingsmail vind je de link naar de Zoom sessie. Lees de instructies in de bevestigingsmail goed door, zodat je ontspannen voorbereid aan de sessie kunt beginnen. Hier kun je de instructies en de medische richtlijnen alvast doornemen. De sessie wordt opgenomen en blijft 3 dagen bewaard. Je kunt het dus terugkijken of zelfs vaker doen. Na 3 dagen wordt de opname gewist.

Let op: Ben je zwanger bent of heb je last van ernstige hartklachten, epilepsie, een psychiatrische aandoening, glaucoom, ben je herstellend van een ongeluk of operatie dan wordt het altijd aangeraden eerst je huisarts te raadplegen. Vaak is ademwerk geen probleem en zelfs aan te raden, maar laat het even weten, dan passen we zo nodig de instructies aan. Je blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk om een goede inschatting te maken. Twijfel je? Overleg dan eerst even voordat je een ticket koopt.

Reserveer nu jouw plekje
bij een van de volgende Sunday Sessions

Deze data en thema's staan op de planning: